Loppisutmaningen!

maskeradmask
Ett av fynden från första rundan

Game on! Loppisutmaningen har börjat. Reglerna är våra egna. Utmaningen är mellan oss som driver butiken Rcrdsnstff. Du kan följa oss här på bloggen.

Två personer startar med 20 kr var.

Kort auktion på Tradera med utrop 1 kr.

Vinsten går vidare till kommande vecka för att göra nya fynd på en annan loppis/eller sparas. Om vi blir av med allt på ett bräde åker vi ut.

Idag var vi ute på en runda, vi kom till loppisen sent och det var varmt. Som vanligt så hittade vi mycket att titta på och träffade det trevliga loppisfolket. Tomas köpte en kartong till en leksaksbil och en katalog från 1970 från Domus, spenderade 15 kr totalt och sparade 5 kr. Jag ville inte pruta, så jag satsade allt på ett bräde och köpte en jättefin vintage handväska i svart mocka för hela summan. I väskan fanns en teatermask från tidigt 1900-tal som följde med på köpet. Jag slog till. Så här i efterhand tänker jag att jag borde kanske ha…. äh, kanske får jag låna av Tomas vinst om jag åker ut.

Vem drar in mest på sina sommarfynd?

Therese Skoglund vs Tomas Hjort (CD mot VD)

Start 14 maj 2017 – slutdatum ej satt än

Therese hittade en fantastisk maskeradmask och en vintage handväska i svart mocka.

Tomas hittade en kartong till en leksaksbil och en priskatalog från 1970 från DOMUS.

Uppdatering:

Vi körde utmaningen via andra kanaler och den avslutades med att Tomas vann. Hans tomma kartong var upptakten till en hejdundrande seger. (Såldes för runt 1400 kr)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *